DANS 2011

STATISTIKK: 2.268 SITES - 27.523.793 KBYTES - 4.600 VISITS - 17.016 PAGES - 226.832 FILES - 266.319 HITS i SEPTEMBER 2010 [NYTT REKORDBESØK I SEPTEMBER 2010].

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet -  Copyright © TERJE FJELLSTAD.

TERJE FJELLSTAD - HOVEDSIDE

Tidspunkt for siste oppdatering:

RETTSOVERGREP MOT EIENDOMMEN FJELLSTAD 21, 36-37 I TRANØY
LES MER på nyhetssiden til GB

Gisund Budstikke
DANS 2011

TERJE FJELLSTAD
REDAKTØR

GRAFIKK:
TERJE FJELLSTAD


NYHETER
Gisund Budstikke 2011
Dans 2011
Foto 2011
Sport 2011
ANNONSEPLASS

FJELLSTAD TRADING

Telefon: 77 84 75 40

Varetaxi og administrativ bistand

ARKIV 2008-9

 Gisund Budstikke 2008-9
Hele saken 2008
Dans 2009
Foto 2008-9
Sport_2008-9
Gisund Budstikke 2004
Hele saken 2004
Dans 2003-5.1
Foto 2004
Foto 2003
Sport 2003-4

 

 
13. november  2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD
I dag er det kommet en hyggelig melding fra Mosjøen om at Hilde Nordgård og Benn Arne Holmen i dansebandet Hilde & Gutta, har giftet seg på en litt spesiell dato. Vi ønsker til lykke og gjengir den aktuelle melding ordrett ! : -
"Hei alle sammen.
Da var det enda en gladsak her i Hilde & Gutta.
Hilde Nordgård og Benn Arne Holmen giftet seg 11.11.2011.
Så nå er det Hr og Fru Holmen som entrer scenen heretter
".
29. september  2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD

HELE STYRET I SENJA SWINGKLUBB HAR GÅTT AV !

I swingdansekretser har det slått ned som en bombe at hele styret i Senja Swingklubb for noen få uker siden la ned sine verv. Årsaken skal være at en eller flere i styret har tatt ut noen få tusenlapper i forbindelse med reise til Bergen [danseaktivitet] uten forhåndsgodkjenning. Saken er ikke kommentert på klubbens nettsted, men medlemmene er orientert på en dansekveld.
Når et helt styre finner å måtte fratre sine verv så er det i seg selv en meget alvorlig sak. Dessverre er det slik i enkelte lag og foreninger at man i økonomisaker lever med en viss ukultur når det gjelder krav til bilag samt faste retningslinjer for bokføring i noe videre forstand. Senja Swingklubb er kanskje ikke noe unntak ?
For noen få år siden verserte i alle fall 3 økonomisaker som hver for seg ikke var den beste reklame. Nå ser det ut til at klubben har stablet et interimsstyre på bena. Det bør ikke møte seg selv i døra. Så får en bare håpe at ingen blir ekskludert som enkelte sekteriske grupper har for vane overfor "syndebukker" !
19. september  2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD

DANSEGALLA I SKARPHALLEN - TROMSØ

Av de 2 200 som var ventet til denne dansegallaen, kom om lag 1 100 - i følge ubekreftede opplysninger. Egentlig ganske bra. Men om det ble penger igjen etter betalt musikk, kan vel diskuteres.
Susann Nordströms Band
, Flamingokvintetten og Erik Lihms Orkester med Christer Sjögren i spissen sto i alle fall for meget god dansemusikk. Da endelig Christer Sjögren utpå senkvelden entret podiet, ble det sus i serken; fullt på dansegolvet og en mur av ville damer der oppe et sted. Uten om plakaten kom en amerikaner på scenen med bra country, men overbeviste neppe dansefoten.
Dansegolvet fremsto vel så bra en kan vente fra sammenmonterte fliser med kanter av litt forskjellig høyde.  Øvrig golv var svært skittent og støvete. Manglende lys på i alle fall ett av toilettene, førte til en del skivebom og søl.
Et par ungjenter hadde man satt til å inspisere dameveskene. Om slik kontroll er lovlig, vet jeg ikke helt. Jeg synes i det hele tatt tiltaket var en fornærmelse overfor alle damene. Jeg kan godt forstå hun som ble skikkelig forbannet og var nær ved å bli kastet på dør. Naturligvis ville man forhindre medbrakt alkohol, men da burde kontrollapparatet også ha sjekket innerlommen til herrene. Satt i nærheten av en "kaill" som titt og ofte styrket selvtilliten fra jakkelomma og i etterkant pratet jovialt med en av kontrollørene. At folk tar med seg alkohol, er verken uvanlig eller etter boka, men skyhøye priser for en liten skvett øl eller vatn for den saks skyld, er ikke særlig mer fortjenestefullt.
Nedenfor en liten fotoreportasje fra gallaen: -
For øvrig er 30 bilder fra Skarphallen - Tromsø å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/


For damene - uimotståelige Christer Sjögren !

Susann Nordströms Band

Erik Lihms Orkester

Flamingokvintetten

Sosialt mellom dansene

Dansedronningpar i forgrunnen

Romantikken blomstrer

Dans

Susann Nordström


Christer Sjögren var den "alle" ventet på !
12. september  2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD

STOR DANSEGALLA I SØRREISA

Alle billettene var utsolgt i god tid før lørdagens dansegalla i Sørreisa som det alltid stilles store forventninger til. Noe lignende eksempel har jeg ikke kjennskap til her på berget !

Contrazt
og Dænsebændet sto for musikken. Uten at jeg ønsker å skifte sol og vind omkring selve musikken, vil jeg hevde at lydbildet fremsto ganske svakt. For å ta utgangspunkt i svært kjente evergreens, kunne det være nesten umulig å fastslå hvilken låt som ble spilt. Hva årsaken kunne være, vil jeg ikke ha noen formening om. Jeg tror ikke feilen lå hos lydstyrelsen nede i salen. Som kjent var scenen i år flyttet til endevegg. Lokalet kan derfor ha bidradd uheldig.  Hvilke valg og forhold som forekommer på scenen, og som lydstyrelsen ikke har kontroll over, kjenner jeg naturligvis ikke til. 
Flyttingen til endevegg førte vel til at dansegolvet ble mindre enn tidligere; i alle fall var det svært mange som klaget over trengsel under dansen. Selv om man av og til strødde et slags glidemiddel på golvet, virket det noe tregt.

Pyntingen av bordene var gjennomført og flott. Æren gikk til den lokale blomsterbutikken, men jeg tror tidligere innehaver, Anne Lise Solli, bør krediteres ideen og arbeidet med de gulldekorbelagte skoene [som inneholdt blomsteroppsettingene].
Det var for mye trengsel på toilettene. Skulle ikke være nødvendig i Sørreisahallen. Bør rettes på til neste år.
Selv om jeg har nevnt et par minusfaktorer som arrangøren i alle fall bør drøfte foran neste galla, befinner dansegallaen i Sørreisa fremdeles i det toppskiktet. Den fremstår med en viss høytidelighet, lokalet er fint pyntet, bra mat og drikke er mulig å få kjøpt til overkommelig pris i tillegg til at man satser på gode band. Det er ikke for ingen ting at billettene forsvinner som dugg for solen ! Herværende redaktør klarte faktisk å miste sin, men kom inn etter å ha satt opp et ærlig ansikt.
Nedenfor en liten fotoreportasje fra gallaen: -
For øvrig er 37 bilder fra SØRREISA å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/

Kveldstemning foran dansegallaen

Contrazt


Dænsebændet
 


Flotte dekorasjoner

Dans I


Sosialt


Dans II

"En rose er utsprunget" !

2 kjente dansepar

Gro Anita Johansen i Contrazt - Et portrett
5. september  2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD

DANSEGALLA I SKIBOTN

Nedenfor en fotoreportasje fra dansegallaen i Skibotn: -
18 bilder fra Skibotn er for øvrig å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/

SATURN

Noe av fansen til Saturn

Sosialt I

Sosialt II

Fra dansegolvet

Et sideblikk

2 kjente dansepar


Dans  - med et kjent par i forgrunnen

29. august 2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD

TRIVELIG DANSEGALLA I BJERKVIK !

Lørdagskvelden i Bjerkvik ble en trivelig opplevelse. Idrettshallen og bordene var skikkelig pyntet. Velkomstdrinken var også på plass [som i Sørreisa] Tydelig at: De Unges Sanitetsforening husker fjorårets nominasjon som beste arrangør. Men det bør legges til at dansebandet Rikingan allerede dagen før gallaen, møtte opp for å hjelpe til med nødvendig arbeidsinnsats. Rikingan og Trapez var kveldens band. De representerer nokså forskjellig stil og innfallsvinkel overfor publikum, men musikken ble variert og flott; det vil si noe for en hver smak. For de som behøvde noe å drikke eller litt føde, fremsto prisene som meget forbrukervennlige. Dansegolvet i Bjerkvik er rimelig bra og ble preppet underveis noen ganger. Så vidt en forstår, gikk økonomien noenlunde sammen takket være at musikken ikke ble for dyr. Dansegeneral Per-Harry Sørensen ga i alle fall uttrykk for at man var fornøyd ! Reportasjefotos følger nedenfor: - 

45 bilder fra Bjerkvik er for øvrig å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/
 


Rikingan


Trapez


Intimt på golvet

Ved scenekanten


Sosialt og til ettertanke


Dans pastell
19. august 2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD

FOTOFORBUD på NEDRE MÅLSELVFOSSEN FERIESENTER !

De fleste har vel fått med seg at det siden 17. juni 2011, ikke har vært noen fotoreportasjer fra Nedre Målselvfossen Feriesenter [i dagligtale "Fossen"]. Det skyldes at selskapet Målselvfossen Feriesenter AS i en e-post denne dagen, la ned fotoforbud overfor herværende redaktør med bakgrunn i klager fra Polarlys og Cathrin M Hagen. Om også andre har fått slikt forbud, vites ikke. Forbudet blir i alle fall respektert.
Det er jo fra tidligere kjent at Polarlys uten grunn, inndro såkalte "evigvarende" gratisbilletter for 2 dansepar hvor herværende redaktør var inkludert. Langt alvorligere er det at både Polarlys og Cathrin M Hagen har rappet bilder fra meg [nettstedet] til kommersiell bruk, uten tillatelse og uten å ville gjøre opp for seg. I stedet har man så besværet seg overfor Målselvfossen Feriesenter AS som i sin tur, har nektet meg å ta dansebilder. For ordens skyld er e-post fra selskapet klippet inn nedenfor som dokumentasjon: -
[SITAT]: Til redaktør Terje Fjellstad.

Gjør oppmerksom på at fotografering i lokalene til Nedre Målselvfossen Feriesenter A/S heretter ikke er tillatt uten skriftlig aksept fra undertegnede.
Med vennlig hilsen
Målselvfossen Feriesenter A/S

Bjørn Harald Arntzen
Daglig leder [SITAT SLUTT.]
1. august 2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD

Jenny Jensen & Steinar Fjeld en stor skuffelse !

Jenny Jensen & Steinar Fjeld med 40-årsjubileum for Septimus på "Fossen" lørdag ble en stor skuffelse i dansesammenheng. Jeg skal forklare hvorfor: -

Med musikkstyring nede i salen, skulle det ikke være nødvendig med en så skingrende høy lyd. Det var i praksis ikke mulig å høre hva som ble sagt fra scenen. Så all plapringen fra begge to mellom hver låt omkring de mest uinteressante private temaer. For bardama kunne det heller ikke være lett å finne ut hva tørste publikummere ønsket seg. Sosial samtale med bordene kunne man bare glemme. Musikken startet litt over 2230 og sluttet kl. 0130. Noen mente at artistene holdt det gående i kun 2 timer. I billettkontrollen ble det opplyst at den skulle være fra kl. 2215 til kl. 0200. 300 kroner er vel riktig pris i utgangspunktet, men i dette tilfellet, fremsto varen noe redusert.
Låtene var, slik de ble presentert, en slags mellomting av swing, samba og rolig inklusiv full fart. "Ompamusikk" er kanskje den retteste karakteristikken. Vanskelig var det også å fastslå hvilke låter det dreide seg om; det meste virket noe avleggs samt at mer kjente ting ble skamfert.

Det skapte også en viss irritasjon at noen måtte flytte fra såkalt reserverte bord kl. 2230. Hvorfor er det slik at enkelte "viktige" personer kan komme så sent de vil, bare man har tatt en telefonsamtale i forkant ?! I dette tilfelle var arket med påtegning "Reservert" forsvunnet.

Det nylig innførte fotoforbudet på "Fossen", var det vel bare herværende redaktør som respekterte.

 Etter tre kvarter, var det en lettelse å dra hjem !

25. juli 2011

Det er satt sørgeramme i kalenderen rundt kommende helgs arrangementer grunnet tragedien på Utøya og i Oslo sist fredag.

Redaktøren
22. juli 2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD
Se for øvrig NYHETER på  Gisund Budstikke 2011 - denne gang om multinasjonale NOKIA som har gått på et sviende nederlag overfor herværende redaktør i en reklamasjonssak omkring mobiltelefon !
Finn siden fra hovedmeny.
16. juni 2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD
Nord-Norsk Countryfestival 2011 på "Fossen"

 

Nord-Norsk Countryfestival 2011 ble ved innledningen til pinsen arrangert på Nedre Målselvfossen Feriesenter fredag og lørdag. Været var svært bra, men litt kaldt utpå nettene. En talsmann for arrangøren uttalte at 450 hadde løst billetter på fredag og det dobbelte på lørdag; det kunne man være fornøyd med.
Musikktilbudet var rimelig variert og bra. Dansegolvet fremsto også langt bedre enn tidligere, men dessverre er det alltid noen som i kongelig ekstase føler seg kallet til å tømme øl utover danseplatten. Heldigvis ble noen av de mest ølforvirrede utelukket på lørdag. Det var bra !
Et par fulle karer som opptrådte nokså truende, ble heftig forsvart av politibetjenter fra
Målselv lensmannskontor. Men gratis varm mat er jo også et frynsegode på en ellers kjedelig kveld for en stakkars patrulje. Så får heller sakesløse dansere klare seg på egen hånd og uten kule ølfakter ! I etterkant er det for øvrig klart at dansebandet Polarlys ikke ønsker å bli fotografert på scenen i journalistisk sammenheng og til redaksjonell bruk. Bandet inkluderer også artisten Cathrin M Hagen i slik sammenheng. Denne presisering i følge Rino Klaussen på vegner av Polarlys. Som redaktør tar jeg ønsket til etterretning. Dansebandet Polarlys og artisten Cathrin M Hagen blir følgelig også fjernet fra dansekalenderen til høyre.
24. mai 2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD
KINDBERGS I SKIBOTNHALLEN LØRDAG

 

Da Kindbergs, etter eget utsagn, gjestet Nord-Norge for første gang; ble Skibotnhallen valgt. Vi som kom, fikk fort en følelse av dansegalla ! De som ble igjen hjemme, kan felle bitre tårer !
Det er ikke for ingen ting at bandet har fullt opp å gjøre i nabolandet; også swingmiljøene sørpå har benyttet
Kindbergs en rekke ganger. Bandet har rock og swing som spesialitet, men fordelte det hele likt mot rolige låter. Naturligvis var det rockelåtene som hadde mest trøkk uten å rive ørene av folk. Sånn blir det når profesjonelle utøvere står på scenen.

Det var altså en betydelig prestasjon av Kindbergs å spille på lånt utstyr fra
Swingers - Arne Thomassen. Imidlertid gjorde Arne Thomassen en suveren jobb med lydproduksjonen. Eksempelvis rådførte han seg med flere publikummere.
De 300 danserne som løste billett, var svært fornøyd med golvet
og den flotte stemningen !

 

19 bilder fra Skibotnhallen med Kindbergs er for øvrig å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/ 

 


Kindbergs fra Sverige


Her er dansen så vidt kommet i gang


Ola Jonsson
[bassgitar, vokal]

Magnus Johansson [trommer]

Fra venstre Joakim "Jocke" Karl-Gustav Ekelund [vokal, gitar, tangenter] og Hans Peter Hansson [gitar]

Henrik "Henke" Sven Svensson [tangenter, saxofon, trekkspill, vokal]
23. mai 2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD
RAINBOW PÅ FOSSEN I HELGEN

 

Det var lite folk på Fossen fredag; desto mer på lørdag. Dessverre var vel ikke arrangøren helt på høyden lørdag da man etter en stund, valgte å sette opp billettprisen fra 220 til 250 kroner. Det kan fort bli mye tilbakebetaling dersom den store hop krever det. Slik praksis har jeg ikke hørt om før ! Lovligheten er vel "så som så".

Fotoreportasjen under er fra fredag. Musikken til Rainbow var OK, men lyden ganske dårlig. Det gikk spesielt ut over vokalist Lars Kristoffersen.

 

16 bilder fra Rainbow på "Fossen" er for øvrig å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/ 

 

Rainbow med Lars Kristoffersen i midten. Bandet har tydeligvis skiftet besetning en del siden nettstedet deres ikke var oppdatert.

Disse to meget kjente danseparene behøver ikke nærmere presentasjon !

Vokalist
Lars Kristoffersen

På tangenter - ukjent

Trommis - ukjent

Gitarist - ukjent

Stilstudie 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stilstudie 2
17. mai 2011
TEKST - FOTOS: TERJE FJELLSTAD
DANSEGALLA BLÅBYHALLEN SORTLAND
Det ble ganske overraskende et stort oppmøte til dansegallaen på lørdag. Ute i billettkontrollen snakket man om rundt 1 300. Lasse Stefanz og Rikingan er jo svært forskjellige, men det er bra for et stort publikum  hvor smak og behag kan ha en viss spennvidde. Likevel - hvorfor Anne Berit Band var hyret inn, er noe vanskelig å skjønne. Denne gruppa har foreløpig ikke noe å gjøre på dansegalla med det som jeg følte, var ren "katzenjammer".

Så var det lyden: Er det noen som tenker på hvordan den kjennes på ørene nede i hallen ? Det virker som poenget er å skru den opp uten å bry seg om fistel og forvrengninger. Tekst og musikk forsvant bokstavelig talt i et et lydhelvete. Å samtale med noen, kunne man bare glemme !

Golvet var bra, med et visst trekk for montering og skjøter. Billettkontrollen bør imidlertid planlegges før kl. 1900 ! At folk som sto i kø, plutselig hørte rykter om at man måtte rundt et hushjørne for påsetting av strips, blir litt for dumt. Arrangementet var ellers i store trekk OK.

18 bilder fra gallaen er for øvrig å finne hos NRK På Dansefot; se lenke under:

http://www.nrk.no/dansefot/ 
Nedenfor en liten fotoreportasje:

Forventninger !

Rikingan - "gutta i røyken".

Lasse Stefanz.

Her går starten !

Beundrerskare !

Venner.


... mer "dansegallareportasje" !

På dansegalla bør man jo helst bo et sted. Vi tok inn på SjøhusSenteret [Møysalen], men maken til elendige fasiliteter skal man lete lenge etter. Derfor ble det utsjekking etter kort tid. Grunnen til det var fullstendig manglende brannsikkerhet. Eksempler: 4 små rom i 2. etasje uten rømningsvei, uten røykvarsler og med defekt pulverapparat. Vi prøvde en stige i nærheten som ikke nådde opp.

At det manglet dopapir, at dekslet til toalettet slang på ett feste, at sengebunnen ramlet ned, at 6 rom i huset bare hadde ett bad og at nødvendig vedlikehold antakelig neppe har funnet sted, kunne vi gladelig levd med til tross for den staselige egenreklamen på internett. Det er i slike stunder på nattlig biltur mot
Finnsnes - man ønsker seg over til "søta bror" eller finsk fjernsyn.

SjøhusSenteret på Ånstasjøen ved Sortland, drives av selskapet Trivsel og Utvikling AS - foretaksnummer: NO 971 239 735 MVA. Her har styret noe å gripe fatt i ! Forholdet er rapportert til Sortland kommune - Branntilsynet.

2. mai 2011

TEKST: TERJE FJELLSTAD
Siste: Om Polarlys-billettene.

Viser til vår reportasje om de "evigvarende" gratisbillettene som
Polarlys utstedte til "først-på-golvet-dansere" lørdag 18. juli 2009. Nå viser det seg at de øvrige danserne fikk inndratt sine billetter allerede i fjor sommer - også det uvisst av hvilken grunn. Kommentar overflødig !

14. april 2011

TEKST: TERJE FJELLSTAD
Endring i SATURN

Dansebandet
Saturn fra Alta som sto på scenen under dansegallaen på Fjellkysten sist helg, hadde et nytt medlem på keyboard - nemlig Edmund Larsen. Edmund Larsen behersker også saxofon og vokal. Han avløser Asbjørn Halvorsen som sluttet i bandet utpå høsten i fjor.
7. april 2011
TEKST: TERJE FJELLSTAD

 

ÅRETS ARRANGØR 2011
 
Overraskende nok er både De Unges Sanitetsforening og Skøelv IGL med dansegallaer henholdsvis i Bjerkvikhallen og Sørreisahallen, kommet med blant de 4 nominerte til ÅRETS ARRANGØR 2011. De øvrige er Color Line og Stena Line. Den videre avstemning vil avgjøre utfallet.
        
4. april 2011
TEKST - REPRODUKSJON: TERJE FJELLSTAD
TROVERDIGHETEN TIL POLARLYS ?
Fredag 1. april spilte Polarlys på Nedre Målselvfossen Feriesenter sammen med Frøya [Frøydis Skinnarland]. Herværende redaktør [ikke som redaktør / skribent] har tilfeldigvis en varig gratisbillett der Polarlys opptrer, men ble nektet innfrielse fra dørvaktens side fordi billetten angivelig kun galdt dersom Polarlys selv sto for arrangementet - hva nå det skulle bety? Polarlys måtte også rette opp det misforhold at de allerede hadde gitt ut om lag 12 gratisbilletter - i følge dørvakten ! Selvfølgelig betalte jeg de 200 kronene i CC.

Ved hjemkomst fant jeg frem Harstad Tidende for onsdag 22. juli 209 hvor følgende står å lese svart på hvitt [sitat]: "Polarlys markerte også starten på sin karriere med å gi de to første parene som danset, en evigvarende gratisbillett til alle fremtidige opptredener. De heldige var Gerd og Åge Larsen fra Grovfjord, samt Oddbjørg Sandeggen og Terje Fjellstad fra Målselv." [Sitat slutt.]

Primærkilden for teksten i HT var naturligvis Polarlys selv ved Rino Klaussen; noe som også var i samsvar med opplysning fra scenekanten på Nedre Målselvfossen Feriesenter lørdag 18. juli 2009. For å kontrollere sitatet ovenfor kan hvem som helst gå til faksimilen under
. Selv om jeg for så vidt var takknemlig for "premien", var det ikke uten en viss motstand at jeg godtok den. Naturligvis var den ikke knyttet opp mot hva jeg skriver på nettstedet. Men når først denne gratisbilletten var et faktum, synes jeg inndragningen på "Fossen" fredag lå i grenselandet til å drive gjøn med folk. Det siste synes jeg ikke er spesielt tiltalende for å si det mildt !

Nedenfor: Faksimile fra Harstad Tidende onsdag 22. juli 2009.

17. mars 2011
Quattro har skiftet navn til CC Riders og spiller på Nedre Målselvfossen Feriesenter, Bardufoss 25. og 26. mars 2011 sammen med Polarlys.
Rune Svegre
[gitar, vokal] har sluttet. Ny er Christoffer Nordby [bassgitar, munnspill, trommer, mandolin, tangenter og vokal] fra Skrolsvik; med andre ord: Ganske allsidig 23-åring. Leder er Geir A "Elvis" Larsen [gitar, vokal].
Øvrige er: : Antonio deLuca [keyboard, vokal] - Sebastian Fria [trommer] og Fritz Jørgensen [bassgitar, kor].
I følge bandet, legges det mer vekt på svingende rock enn før, men spilleplanen har også mange rolige låter. Meningen er at låtene skal være dansbare ting som folk flest husker fra tidlig 50-tall og nesten frem til i dag. Medlemmene unntatt Nordby, har lang erfaring fra en rekke band og spillesteder i Troms samt at de til tider har opptrådt alene.  
1. januar 2011
Godt nytt år !

FOTO: TERJE FJELLSTAD

Dette bildet er fra 31. desember 2007 kl. 2359 hvor det var det en massiv oppskyting av raketter nyttårsaften fra Finnsnes. I år ble det forbud mot de raketter som har styrepinne, her symbolisert med den lysende raketten  som farer av sted mot evigheten oppe til høyre. Det skal ha ført til færre øyenskader, men skal vi få en sikrere situasjon, må det langt andre virkemidler til ! Vi ser at fjellet opp mot Varden er bra belyst med litt refleksjon i selve Kvilebua. Lysene på Kistefjellsenderen overvåker det hele.
 
FOTO: TERJE FJELLSTAD

Fra Første Svanfjell mot Vesterfjell, Storvatnet og Fjellstad den 27. august 2006 kl. 1555.